• banner1
  • banner2
  • banner3

teknologi Shandong Oree Laser Co.Ltd punika perusahaan perusahaan Shandong OYADE grup, dumunung ing Jinan Utara zona ekonomi pembangunan, taman industri JiYang, ndarbeni 300 karyawan, 1000 meter riset lan berkembang tengah, 42000 kothak workshop meter.

Feature Products

WhatsApp Online Chat !