Babagan awake dhewe

bab-us_0

Shandong OREE Laser TECHNOLOGY CO., LTD

Shandong OREE Laser TECHNOLOGY CO., LTD

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shandong OREE Laser TECHNOLOGY CO., LTD

Oree Laser, perusahaan dhuwur-tech Integrasi karo R & D, produksi lan sale. 
Saiki produk kalebu serat mesin nglereni laser, CO2 Laser cutting lan mesin engraving,
 laser serat mesin menehi. Menapa malih, tengah perusahaan teknologi modern lan
ndhuwur tim riset industri laser anjog lan mesin wis didol luwih saka 80 negara ing saindhenging
Asia, Eropa, Afrika, Amerika lan Oceania. Oree laku kanggo pelanggan nambah keuntungan ekonomi
lan nyedhiyani solusi laser lengkap.

Shandong OREE Laser TECHNOLOGY CO., LTD

Gunakake kualitas nganggo

fungsi luwih, mung kanggo nyedhiyani pangguna pengalaman luwih

Kabeh mesin sing digunakake digunakake ing produksi elektronik perabot,
sirkuit terpadu, komunikasi, peralatan, komputer,
auto parts, kaca lan Unit optik, konstruksi, medical, perhiasan, packing, bahan baku,
Processing Kerajinan, fashion lan murup wilayah. Kangge,
saben mesin bakal pisanan strictly dites dening IOS9001 (QCS)
sadurunge pasar Bukak lan Oree laser mesin wis gained CE FDA
lan sertifikat profesional.

Shandong OREE Laser TECHNOLOGY CO., LTD

Welcome to pelanggan global.

layanan luwih, mung kanggo nyedhiyani pangguna pengalaman luwih.

12 basa, 24 jam dina.
Products ngedol luwih saka 120 negara lan wilayah donya.
Luwih saka 100 profesional layanan sawise-sales nyedhiyani layanan global.

banner4 


Tampilan Online Chat!