Babagan awake dhewe

babagan awake dhewe
WHO  W E ARE Shandong Oree Laser teknologi Co.Ltd

 

We are ing perusahaan perusahaan Shandong OYADE grup, dumunung ing Jinan Utara zona ekonomi pembangunan, taman industri JiYang, ndarbeni 300 karyawan, 1000 meter riset lan berkembang tengah, 42000 kothak workshop meter.
 
Oree Laser has several machine models, including Laser Cutting Series, Laser Engraving Series, 
Laser Marking Series and so on.
Apa  kita DO
Shandong Oree Laser teknologi Co.Ltd

 

Kabeh equipments iki wis digunakake digunakake ing produksi Perkakas elektronik, sirkuit terpadu,
Alat telekomunikasi, komputer, auto parts, kaca lan Unit optik, bahan konstruksi, 
piranti medical, jewelries, bahan packaging, Kerajinan, fashion lan sandhangan, katerangan kutha lan  kothak.     
Saben produk saka Oree Laser wis strictly sinaoni miturut standar ISO9001 (QCS) sadurunge iku wis sijine menyang pasar. Akeh seri peralatan laser angsal CE, certificate FDA. 
ABOUT2
kita  kauntungan
Shandong Oree Laser teknologi Co.Ltd

 

Oree Laser fokus ing nilai customer, nggawe Nilai cusotmer liyane unggul saka saingan. Kita produk sing didol kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, Europe, South wétan Afrika ECT, luwih saka 80 negara lan wilayah. 
 
As a model enterprise of laser intelligent manufacturing equipment, Oree Laser has been providing key technology and pertinent integrated solutions for Industy 4.0 and future factories, helping enterprises to carry out intelligent manufacturing, making intelligent manufacturing to change our work within touch.
 
Welcome to test us. Join us! We are looking forward to forming successful business relationships with new clients around the world in the near future.
SMART-FIBE

Tampilan Online Chat!