PROTECTIVE serat Laser MESIN CUTTING UTAWA-P

Short Description:

Mesin nglereni serat laser protèktif adopts sacara sakabèhané laser tutup protèktif, matak amben wesi, platform exchange chain lan profesional CNC sistem nglereni kanggo nyedhiyani kedhaftar karo kemampuan nglereni kuat lan efficiency. Ing wektu sing padha, ndhuwur diimpor bagean lan proses Déwan ketat mesthekake mesin aman, efisien lan dhuwur-tliti operasi stabil.


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 43000-100000
  • Detail produk

    DATA

    APLIKASI

    Tags Product

    1.A kejut laser gaya Gantry tahan dibangun kanggo kagunan indhustri;
    2.A kinerja dhuwur paket laser dicocogaké karo kontrol layar tutul nggawe ora mung; a CNC laser kelas donya nanging uga Piece saka gambar;
    3.Automatic imbuhan dhuwur tansah fokus dawa pancet njupuk asil kualitas,
    4.The wifi dilengkapi saéngga mesin kanggo diakses online lan ngidini kanggo ndeleng remot;
    5.Adopt Japan Yaskawa servo motor, tliti High rak ngimpor;
    6.Laser sing nang kabel fiber optic (ora mirrors kanggo nyetel);
    7.10x ukuran titik cilik saka 10.6um CO2 jinis laser;
    8.Solid laser negara luwih liwat 50,000hrs;
    opsi daya 9.Various saka 500W kanggo 3kW (standar 500W);
    10.Optional pager lengkap utawa desain mbukak-amben.

    PROTECTIVE serat Laser MESIN CUTTING UTAWA-P

    Platform Exchange
    mesin dilengkapi karo platform apa pindho diijolke. Nalika nggarap siji meja, ing platform liyane bisa mbukak lan ngancuraken sheet workpiece.

    Tutup protèktif
    The laser logam mesin nglereni tutup protèktif wis karakteristik struktur ketat, cukup, ana gangguan, stroke gedhe, gerakan cepet lan urip dawa layanan. Katon bakal luwih ayu, lan efek iku supaya karusakan sing disebabake dening bledug logam ing mburi Processing.

    Amben sand
    Flake grafit matak wesi karo kekuatan tensile minimal 200 MPa. Isi karbon dhuwur, kekuatan compressive lan atose. Panyerepan kejut dhuwur lan nyandhang resistance. Good kinerja casting lan kinerja nglereni. Tansah akurasi alat mesin kanggo dangu, panggah kanggo 50 taun.

    ngadeg-piyambak kabinèt kontrol elektrik
    A kabinèt sing kapérang energi listrik menyang fungsi beda lan dipun lampahaken dening sirkuit beda diarani kabinèt distribusi daya. Umumé ngandika, iku bakal katon ing sistem kabinèt distribusi daya. Fungsi utama saka desain kontrol kabinèt elektrik sawijining kanggo ngontrol wiwitan lan mungkasi saka motor. Kajaba iku, iku bisa ngontrol posisi lan mlaku kacepetan motor. Nalika motor gagal, iku banget trep lan cepet kanggo nindakake deteksi fault lan diagnosa fault. Apa liyane, kabeh komponen listrik lan laser sing dibangun menyang kabinèt kontrol sawijining desain bledug-bukti kanggo nambah gesang komponen electrical.

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 3000 * 1500mm 4000 * 2000mm 6000 * 2000mm
    Pepeat Akurasi repositioning ± 0.03mm ± 0.03mm ± 0.03mm
    Akurasi Positioning ± 0.02mm ± 0.02mm ± 0.02mm
    Speed ​​maksimum 120m / min 120m / min 120m / min
    laser Power 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w
    Tabel Pasangan Tabel Blade Tabel Blade Tabel Blade
    Percepatan maksimum 1.5G 1.5G 1.5G

    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • model OR-P 1530 OR-P 2040 OR-P 2060
    Area Pakaryan 1500 * 3000mm 2000 * 4000mm 2000 * 6000mm
    laser Power 500w / 800w / 1000w / 1500W / 2000w / 3000w
    Ukuran (L * W H *) 9950 * 3050 * 2100mm 11000 * 3600 * 2100mm 13600 * 3600 * 2100mm
    bobot 8000kg 10000kg 11500kg
    Baleni Positioning Akurasi ± 0.02mm
    Akurasi Positioning  ± 0.03mm
    Max. gerakan Speed 170m / min
    Max. nglereni Speed 80m / min
    Max Percepatan 1.5G
    voltase kasebut lan frekuensi 380V / 50Hz / 60Hz / 60A (Customizable)

    qiegenengl

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!