Exchange Platform Cutter Serat Laser Machine Cutting UTAWA-E

Short Description:

Platform Exchange mesin nglereni serat bisa Cut paling saka sheets logam, utamané platform exchange bisa nyimpen luwih saka 50% saka papan lan biaya dibandhingake karo wong, Sanalika, bisa entuk tliti nglereni luwih lan efficiency. Iku gampang kanggo pangguna kanggo operate lan njaga. Ing wektu sing padha, proses Déwan ketat njamin operasi stabil saka mesin karo dhuwur tliti. Optical fiber mesin nglereni laser  nyediakake kedhaftar karo kemampuan nglereni kuat lan efficiency karo diimpor aksesoris ndhuwur-bahan.


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 30000-75000
  • Detail produk

    Tags Product

    APLIKASI

    Stainless steel, baja karbon, logam campuran baja, spring steel, piring tembaga, piring aluminium, emas, perak, titanium lan produk piring liyane.
    Digunakake digunakake ing iklan, dhuwur meksa / voltase produksi kabinèt electrical kurang, mesin tekstil aksesoris, Perkakas pawon, mobil, mesin, elevator, aksesoris electrical, bêsik spring Koil, bagean line metro lan industri. 

    Exchange Platform pemotong MESIN serat Laser CUTTING UTAWA-E

    Platform Exchange
    mesin dilengkapi karo platform apa pindho diijolke. Nalika nggarap siji meja, ing platform liyane bisa mbukak lan ngancuraken sheet workpiece.

    Amben sand
    Flake grafit matak wesi karo kekuatan tensile minimal 200 MPa. Isi karbon dhuwur, kekuatan compressive lan atose. Panyerepan kejut dhuwur lan nyandhang resistance. Good kinerja casting lan kinerja nglereni. Tansah akurasi alat mesin kanggo dangu, panggah kanggo 50 taun.

    Yaskawa Servo Moto
    Yaskawa Electric iku sawijining perusahaan profesional ing lapangan kontrol gerakan. Iku perusahaan pisanan ing Jepang kanggo dadi motor servo. Menehi barang sing dikenal kanggo stabilitas lan kacepetan sing, lan padha biaya-efektif. Padha sales paling gedhé ing donya lan merek servo paling digunakake ing industri. Ing China, Yaskawa wis dikuwasani pasar bareng paling gedhé kanggo akèh taun.

    ngadeg-piyambak kabinèt kontrol elektrik
    A kabinèt sing kapérang energi listrik menyang fungsi beda lan dipun lampahaken dening sirkuit beda diarani kabinèt distribusi daya. Umumé ngandika, iku bakal katon ing sistem kabinèt distribusi daya. Fungsi utama saka desain kontrol kabinèt elektrik sawijining kanggo ngontrol wiwitan lan mungkasi saka motor. Kajaba iku, iku bisa ngontrol posisi lan mlaku kacepetan motor. Nalika motor gagal, iku banget trep lan cepet kanggo nindakake deteksi fault lan diagnosa fault. Apa liyane, kabeh komponen listrik lan laser sing dibangun menyang kabinèt kontrol sawijining desain bledug-bukti kanggo nambah gesang komponen electrical.

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 3000 * 1500mm 4000 * 2000mm 6000 * 2000mm
    repositioning Akurasi ± 0,03 mm ± 0,03 mm ± 0,03 mm
    Akurasi Positioning ± 0,02 mm ± 0,02 mm ± 0,02 mm
    Speed ​​maksimum 120m / min 120m / min 120m / min
    laser Power 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w
    Tabel Pasangan Tabel Blade Tabel Blade Tabel Blade
    Percepatan maksimum 1.5G 1.5G 1.5G

    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!