DUAL-Panganggone LEMBAR & TUBE serat Laser CUTTING MESIN UTAWA-FT

Short Description:

Mesin sheet lan tabung nglereni serat nyadari nglereni saka loro manéka macem-macem bahan ing alat mesin padha. Iku adopts amben sand, rak lan pinion drive sistem, lan sistem CNC nglereni profesional, lan iku gampang operate lan prasaja kanggo njaga. Liyane sing proses Déwan ketat njamin operasi stabil saka CNC laser machine nglereni karo dhuwur tliti. Optical fiber mesin nglereni laser karo diimpor aksesoris ndhuwur-bahan, kang menehi kedhaftar karo kemampuan nglereni kuat lan efficiency. Mulane iku pilihan sing paling apik kanggo ekonomi piring lan pipe Processing.


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 45000-80000
  • Detail produk

    DATA

    APLIKASI

    Tags Product

    APLIKASI

    Stainless steel, baja karbon, logam campuran baja, spring steel, piring tembaga, piring aluminium, emas, perak, titanium lan produk piring liyane.
    Digunakake digunakake ing iklan, dhuwur meksa / voltase produksi kabinèt electrical kurang, mesin tekstil aksesoris, Perkakas pawon, mobil, mesin, elevator, aksesoris electrical, bêsik spring Koil, bagean line metro lan industri.

    DUAL-Panganggone LEMBAR & TUBE pemotong serat Laser CUTTING MESIN UTAWA-FT

    Nglereni Pipe mesin
    Pipe nglereni laser, teknologi karo efficiency produksi dhuwur lan produktivitas kuwat, gadhah papat kaluwihan ing ngisor iki.

    Amben sand
    Flake grafit matak wesi karo kekuatan tensile minimal 200 MPa. Isi karbon dhuwur, kekuatan compressive lan atose. Panyerepan kejut dhuwur lan nyandhang resistance. Good kinerja casting lan kinerja nglereni. Tansah akurasi alat mesin kanggo dangu, panggah kanggo 50 taun.

    Cast Beam aluminium
    Beam Cast aluminium kekuatan dhuwur, stabilitas kuwat, entheng, kacepetan dhuwur, resistance kejut kuwat, safety, kacepetan maksimum 170 meter / menit; 1.5 G percepatan; nambah kinerja saka laser machine nglereni

    ngadeg-piyambak kabinèt kontrol elektrik
    A kabinèt sing kapérang energi listrik menyang fungsi beda lan dipun lampahaken dening sirkuit beda diarani kabinèt distribusi daya. Umumé ngandika, iku bakal katon ing sistem kabinèt distribusi daya. Fungsi utama saka desain kontrol kabinèt elektrik sawijining kanggo ngontrol wiwitan lan mungkasi saka motor. Kajaba iku, iku bisa ngontrol posisi lan mlaku kacepetan motor. Nalika motor gagal, iku banget trep lan cepet kanggo nindakake deteksi fault lan diagnosa fault. Apa liyane, kabeh komponen listrik lan laser sing dibangun menyang kabinèt kontrol sawijining desain bledug-bukti kanggo nambah gesang komponen electrical.

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 3000 * 1500mm 4000 * 2000mm 6000 × 2000mm 6000 × 2500mm
    Pepeat Akurasi repositioning ± 0.03mm ± 0.03mm ± 0.03mm ± 0.03mm
    Akurasi Positioning ± 0.02mm ± 0.02mm ± 0.02mm ± 0.02mm
    Speed ​​maksimum 120m / min 120m / min 120m / min 120m / min
    laser Power 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w
    Tabel Pasangan Tabel Blade Tabel Blade Tabel Blade Tabel Blade
    Percepatan maksimum 1.5G 1.5G 1.5G 1.5G

    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • model OR-F 1530 OR-F 1540 pilihan
    Area Pakaryan 1500 * 3000mm 1500 * 4000mm
    laser Power 500w / 800w / 1000w / 1500W / 2000w / 3000w
    Ukuran (L * W H *) 4550 * 2300 * 2000mm 5580 * 2300 * 2000mm pilihan
    bobot 4200kg 4700kg
    Baleni Positioning Akurasi ± 0.02mm
    Akurasi Positioning ± 0.03mm
    Max. gerakan Speed 170m / min
    Max. nglereni Speed 80m / min
    Max Percepatan 1.5G
    voltase kasebut lan frekuensi 380V / 50Hz / 60Hz / 60A (Customizable)

    qiegenengl

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!