Flatbed engraving & CUTTING MESIN OB

Short Description:

mesin laser engraving co2 flatbed iki beda saka engravers co2 laser karo fitur saka chassis.This anyar flatbed co2 laser pematung & cutter karo lumahing apa gedhe lan kacepetan operasi dhuwur, ndhukung nglereni gedhe-format lan mbenakake efficiency karya pangguna . The co2 laser pematung nganggo desain struktur pigura integrasi, nggawe mesin mlaku stabil tanpa swara. Kajaba iku, karo komponen tingkat kelas donya diimpor, ing CO2 mesin laser engraving nduweni kualitas nglereni apik.


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 4000-8000
  • Detail produk

    DATA

    APLIKASI

    Tags Product

    1.Has wis grantted saka paten dirancang ing appreance lan teknologi;
    2.Interlocking lawang karo piranti Proteksi otomatis mati;
    Lampiran Rotary 3.Optional kanggo gendul babak engraving;
    4.Red Cross akurat posisi, trep lan cepet ing nemokake posisi apa. Telung mirrors lan siji sistem path lensa fokus kanggo ngirim efek Kola pinunjul;
    5.Equipped karo manual sirah laser fokus, fleksibel lan akurat, mesin bisa nyetel posisi fokus miturut engraving lan nglereni alternation lan karakteristik materi lan kekandelan saka plank, kanggo mesthekake kualitas reca;
    Lunak antarmuka 6.Open, kompatibel karo DXF, AI, Plt, DST, DSB lan file vector kayata BMP, JPG, GIF, PNG, MNG, format Graphic equipotential;
    7.Equipped karo Chiller banyu, luwih pangayoman saka tabung laser, ndawakake gesang layanan saka laser
    gembong 8.Universal lan kaki luwes karo kaki ngalih nggawe mesin dipindhah luwih trep;
    Desain katon 9.Elegant karo struktur baja bahan industri, dasar kenthel bisa nggawe mesin mlaku stabil lan lancar;
    teknologi 10.Patent: kejang otomatis unik ngudhut bledug sistem aman pangayoman jotosan online.

    Flatbed engraving & CUTTING MESIN OB
    Laser upgrade daya
    daya Mesin laser iku pilihan saka 40W kanggo 280w lan daya beda Cut bahan thicknesses beda

    Sistem otomatis
    mesin nambah piranti otomatis ngarahke, kang bisa nyelarasake kanthi mesin lunak lan golek fokus kanggo nglereni.

    piso counter
    Bisa digunakake kanggo Cut bahan hard, kajaba sing wis layanan relatif dawa.

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 1300 * 2500mm 1500 * 3000mm
    laser Power 80W / 100W / 120W / 150W 80W / 100W / 120W / 150W
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm
    engraving Speed 0-20000mm / min 0-20000mm / min
    Min. Size engraving Letter Inggris. 1.0mm * 1.0mm Letter Inggris. 1.0mm * 1.0mm
    cooling Koleksi Cooling Water Cooling Water
    cooling Softwar Sistem Control DSP Sistem Control DSP
    Paling Mindhai Precision 2500DPI 2500DPI

     


    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • model OB 1325 OB 1530
    Area Pakaryan 1300 * 2500mm 1500 * 3000mm
    laser Power 80W / 100W / 120W / 150W / 180W
    laser Koleksi CO2 Laser Nutup Tube, 10.6μm
    cooling Koleksi Cooling Water
    engraving Speed 0-20000mm / min
    Laser Output Control 0-100% Setel dening Software
    Min. Size engraving Chinese: 2.0mm * 2.0mm; Letter Inggris: 1.0mm * 1.0mm
    Paling Mindhai Precision 2500DPI
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm
    Ngontrol Software Sistem Control DSP
    Format Graphic didhukung DST, Plt, BMP, DXF, DWG, AI, LAS, etc
    Software kompatibel Tajima, CorelDRAW, PHOTOSHOP, AUTOCAD, ALL TYPE SOFTWARE AUTOCAD IN kain
    drive System High-tliti stepper Motor
    Equipments tambahan Exhaust Fan lan Air Exhaust Pipe
    Power Supply AC110V / 220V ± 10%, 50HZ / 60Hz
    Lingkungan Pakaryan Suhu: 0-45 ℃, Humidity5-95% (No Water condensate)
    pilihan Blade Worktable, Honeycomb Worktable, Red Dot Position System
    Material Cut ngukir
    Acrylic, Plexiglass, PMMA, Perspex, Papan Organic, Plate Double Warna
    Plastik, PP, PET, PC, PMMA, PS, PES, PA, plastik Foils & Films, Polikarbonat, Polyester utawa Polyimide Membrane Keyboards
    Kayu, Bamboo, Veneer, MDF, Blasa kayu, Plywood
    Kulit, babi kulit, Sapi kulit, Wedhus Kulit
    Tekstil, Cotton, Silk, Felt, Lace, Sintetis & Technical Textiles, aramid, Polyester, Fleece ×
    Umpluk & Filter, Mats Polyester (PES), Poliethelin (PE), Polyurethane (PUR) × ×
    Neopren × ×
    Paper, karton, Chipboard, Pencet Board
    Stone, Keramik, Granite, Marble, Natural Stone, Pebble Stone, Slate
    Prangko karet, Sintetis & Silicone Karet, karet Natural, microporous Whitening
    Silicone Karet, Karet Sintetis
    Kaca, dipencet kaca, url kaca, kaca kristal, pangilon kaca ×
  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!