Laser Engraving MESIN OC

Short Description:

CO2 Laser mesin engraving iki mbédakaké saka engraving flatbed lan mesin nglereni. Iku terjangkau laser CO2 pematung & cutter karo wilayah apa beda, kang bisa nyukupi kabutuhan beda kedhaftar. Lan equiped karo kekuatan dhuwur piring baja industri Ultra, nggawe mesin nganggo lancar lan co2 laser machine engraving duwe urip layanan maneh. Kajaba iku, ngadopsi komponen diimpor, njupuk co2 laser engrever engraving karo kualitas apik.

 


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 4000-8000
  • Detail produk

    DATA

    APLIKASI

    VIDEO

    Tags Product

    1.Has wis grantted saka paten dirancang ing appreance lan teknologi;
    2.Interlocking lawang karo piranti Proteksi otomatis mati;
    Lampiran Rotary 3.Optional kanggo gendul babak engraving;
    3.Red Cross akurat posisi, trep lan cepet ing nemokake posisi apa. Telung mirrors lan siji sistem path lensa fokus kanggo ngirim efek Kola pinunjul;
    4.Equipped karo manual sirah laser fokus, fleksibel lan akurat, mesin bisa nyetel posisi fokus miturut engraving lan nglereni alternation lan karakteristik materi lan kekandelan saka plank, kanggo mesthekake kualitas reca;
    Lunak antarmuka 5.Open, kompatibel karo DXF, AI, Plt, DST, DSB lan file vector kayata BMP, JPG, GIF, PNG, MNG, format Graphic equipotential;
    6.Equipped karo Chiller banyu, luwih pangayoman saka tabung laser, ndawakake gesang layanan saka laser
    gembong 7.Universal lan kaki luwes karo kaki ngalih nggawe mesin dipindhah luwih trep;
    Desain katon 8.Elegant karo struktur baja bahan industri, dasar kenthel bisa nggawe mesin mlaku stabil lan lancar;
    teknologi 9.Patent: kejang otomatis unik ngudhut bledug sistem aman pangayoman jotosan online.

    Laser Engraving MESIN OC
    Laser upgrade daya
    daya Mesin laser iku pilihan saka 40W kanggo 280w lan daya beda Cut bahan thicknesses beda

    Sistem otomatis
    mesin nambah piranti otomatis ngarahke, kang bisa nyelarasake kanthi mesin lunak lan golek fokus kanggo nglereni.

    Countertop Selular & knife countertop
    mesin bisa digunakake karo loro countertops nglereni.

    piso counter
    Bisa digunakake kanggo Cut bahan hard, kajaba sing wis layanan relatif dawa.

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 1000 * 600mm 1300 * 900mm 1600 * 1000mm 1800 * 1200mm
    Laser Output Power 80w / 100w / 120w / 150w / 180w 80w / 100w / 120w / 150w / 180w 80w / 100w / 120w / 150w / 180w 80w / 100w / 120w / 150w / 180w
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm
    Min. Size engraving Letter Inggris. 1.0mm * 1.0mm Letter Inggris. 1.0mm * 1.0mm Letter Inggris. 1.0mm * 1.0mm Letter Inggris. 1.0mm * 1.0mm
    engraving Speed 0-20000mm / min 0-20000mm / min 0-20000mm / min 0-20000mm / min
    cooling Koleksi Cooling Water Cooling Water Cooling Water Cooling Water
    cooling Software Sistem Control DSP Sistem Control DSP Sistem Control DSP Sistem Control DSP
    Paling Mindhai Precision 2500DPI 2500DPI 2500DPI 2500DPI

     

     

    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • model OC 1006 OC 1309 OC 1610 OC 1812
    Area Pakaryan 1000 * 600mm 1300 * 900mm 1600 * 1000mm 1800 * 1200mm
    laser Power 80W / 100W / 120W / 150W / 180W
    laser Koleksi CO2 Laser Nutup Tube, 10.6μm
    cooling Koleksi Cooling Water
    engraving Speed 0-60000mm / min
    Laser Output Control 0-100% Setel dening Software
    Min. Size engraving Chinese: 2.0mm * 2.0mm; Letter Inggris: 1.0mm * 1.0mm
    Paling Mindhai Precision 2500DPI
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm
    Ngontrol Software Sistem Control DSP
    Format Graphic didhukung DST, Plt, BMP, DXF, DWG, AI, LAS, etc
    Software kompatibel Tajima, CorelDRAW, PHOTOSHOP, AUTOCAD, ALL TYPE SOFTWARE AUTOCAD IN kain
    drive System High-tliti stepper Motor
    Equipments tambahan Exhaust Fan lan Air Exhaust Pipe
    Power Supply AC110V / 220V ± 10%, 50HZ / 60Hz
    Lingkungan Pakaryan Suhu: 0-45 ℃, Humidity5-95% (No Water condensate)
    pilihan Up & Down Tabel, Blade Worktable, Honeycomb Worktable, Rotary Piranti, Red Dot Position System, Auto-fokus Piranti
          Material Cut ngukir
    Acrylic, Plexiglass, PMMA, Perspex, Papan Organic, Plate Double Warna
    Plastik, PP, PET, PC, PMMA, PS, PES, PA, plastik Foils & Films, Polikarbonat, Polyester utawa Polyimide Membrane Keyboards
    Kayu, Bamboo, Veneer, MDF, Blasa kayu, Plywood
    Kulit, babi kulit, Sapi kulit, Wedhus Kulit
    Tekstil, Cotton, Silk, Felt, Lace, Sintetis & Technical Textiles, aramid, Polyester, Fleece ×
    Umpluk & Filter, Mats Polyester (PES), Poliethelin (PE), Polyurethane (PUR) × ×
    Neopren × ×
    Paper, karton, Chipboard, Pencet Board
    Stone, Keramik, Granite, Marble, Natural Stone, Pebble Stone, Slate ×
    Prangko karet, Sintetis & Silicone Karet, karet Natural, microporous Whitening
    Silicone Karet, Karet Sintetis
    Kaca, dipencet kaca, url kaca, kaca kristal, pangilon kaca ×

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!