METAL & nonlogam Laser CUTTING MESIN O-CM

Short Description:

Dibandhingake karo mesin engraving laser CO2, Metal lan non-logam CO2 desktop laser nglereni mesin wis sawetara Processing liyane, iku ora mung bisa Cut materi non-logam kayata acrylic, kulit, karet, nanging uga bisa éling apa sing arep ing materi logam kaya bab 1.2mm stainless steel lan karbon baja. Mesin kanggo motong laser CO2  is widely used in advertising industry, handicraft production, decoration, rubber plate furniture and other industries. And it is the most affordable  machine for customers who want to cut metal and nonmetal materials.


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 4000-8000
  • Detail produk

    DATA

    APLIKASI

    Tags Product

    laser 1.150W CO2 ngethok kaping bahan kalebu logam lan non-logam;
    2.Maxinum kekandelan nglereni kanggo karbon / stainless steel punika 1.2mm (baja mung, logam liyane sing perlu nimbang laser serat);
    3.Maxinum kekandelan nglereni kanggo acrylic lan plastik 25mm (1 inch), lan kanggo kayu iku 3/4 inch;
    4.Capacitive Auto-dhuwur ngatur nglereni sirah;
    nglereni 5.Programmable ngewangi Solenoid gas;
    tabung CO2 6.Highly efisien nutup karo 10,000 jam MTBF.

    METAL & nonlogam Laser CUTTING MESIN O-CM
    Laser upgrade daya
    daya Mesin laser iku pilihan saka 40W kanggo 280w lan daya beda Cut bahan thicknesses beda

    piso counter
    Bisa digunakake kanggo Cut bahan hard, kajaba sing wis layanan relatif dawa.

    Metal lan nonlogam nglereni laser Kepala
    Bisa digunakake kanggo Cut logam lan bahan nonlogam. Ing wektu sing padha, iku bisa temen maujud fokus otomatis

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 1300 * 900mm
    Laser Output Power 150w
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm
    Cutting Speed 0-40000mm / min
    engraving Speed 0-20000mm / min
    cooling Koleksi Cooling Water
    cooling Software Sistem Control DSP
    Paling Mindhai Precision 2500DPI

     


    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • model O-CM 1309
    Area Pakaryan 1300 * 900mm
    laser Power 150W
    laser Koleksi CO2 Laser Nutup Tube, 10.6μm
    cooling Koleksi Cooling Water
    engraving Speed 0-20000mm / min
    Laser Output Control 0-100% Setel dening Software
    Min. Size engraving Chinese: 2.0mm * 2.0mm; Letter Inggris: 1.0mm * 1.0mm
    Paling Mindhai Precision 2500DPI
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm
    Ngontrol Software Sistem Control DSP
    Format Graphic didhukung DST, Plt, BMP, DXF, DWG, AI, LAS, etc
    Software kompatibel Tajima, CorelDRAW, PHOTOSHOP, AUTOCAD, ALL TYPE SOFTWARE AUTOCAD IN kain
    drive System High-tliti stepper Motor
    Equipments tambahan Exhaust Fan lan Air Exhaust Pipe
    Power Supply AC110V / 220V ± 10%, 50HZ / 60Hz
    Lingkungan Pakaryan Suhu: 0-45 ℃, Humidity5-95% (No Water condensate)
    pilihan Up & Down Tabel, Honeycomb Worktable, Rotary Piranti, Red Dot Position System
    Material Cut ngukir
    Acrylic, Plexiglass, PMMA, Perspex, Papan Organic, Plate Double Warna
    Plastik, PP, PET, PC, PMMA, PS, PES, PA, plastik Foils & Films, Polikarbonat, Polyester utawa Polyimide Membrane Keyboards
    Kayu, Bamboo, Veneer, MDF, Blasa kayu, Plywood
    Kulit, babi kulit, Sapi kulit, Wedhus Kulit
    Tekstil, Cotton, Silk, Felt, Lace, Sintetis & Technical Textiles, aramid, Polyester, Fleece ×
    Umpluk & Filter, Mats Polyester (PES), Poliethelin (PE), Polyurethane (PUR) × ×
    Neopren × ×
    Paper, karton, Chipboard, Pencet Board
    Stone, Keramik, Granite, Marble, Natural Stone, Pebble Stone, Slate ×
    Prangko karet, Sintetis & Silicone Karet, karet Natural, microporous Whitening
    Silicone Karet, Karet Sintetis
    Kaca, dipencet kaca, url kaca, kaca kristal, pangilon kaca ×
    Carbon Steel, Steel ×
  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!