MICRO Laser Engraving CUTTING MESIN OM

Short Description:

Ing laser CO2 mesin engraving mikro iku sawijining entri-tingkat cilik desktable CO2 Laser pematung. Ana sawetara fitur saka pematung laser CO2. Sepisanan, interlocking lawang karo piranti Proteksi otomatis mati; Sareh, diimpor linear guide lan paling anyar prosesor 32bit ARM kanggo ngontrol Motors stepper lan drive, efek saka nglereni pinggiran Gamelan tanpa ripples; Pangeran, ngadopsi integrasi desain struktur pigura, nggawe mesin mlaku stabil tanpa model noise.Professional dirancang kanggo engraving bahan non-logam kayata karet, pring, marmer, kaca lan kristal. iki pematung laser CO2 iki digunakake digunakake ing industri iklan, produksi kerajinan, hiasan, Furnitur plate karet lan industri.


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 4000-6000
  • Detail produk

    DATA

    APLIKASI

    Tags Product

    1.Interlocking lawang karo piranti Proteksi otomatis mati;
    2.Imported linear guide lan paling anyar prosesor 32bit ARM kanggo ngontrol Motors stepper lan drive, efek saka nglereni pinggiran Gamelan tanpa ripples;
    3.Adopt pigura integrasi desain struktur, nggawe mesin mlaku stabil ana gangguan;
    Operasi 4.The prasaja, bisa ngukir urutan, tingkat Processing, kang bisa éling sebagean utawa kabeh siji-wektu daya output fleksibel laser, kacepetan, imbuhan dawa fokus;
    lunak antarmuka 5.Open, kompatibel karo DXF, AI, Plt, DST, DSB lan file vector kayata BMP, JPG, GIF, PNG, MNG, format graph equipotential;
    6.Equipped karo njaga banyu, luwih pangayoman saka laser, ndawakake gesang layanan saka laser, pilihan mlaku ngalih, nggawe operasi luwih trep;
    Desain 7.Elegant katon; Super plate kekuatan baja, bahan industri; Perlindungan efektif saka peralatan mlaku lancar lan urip;
    8.Double guide alur; Sabuk drive; Bisa milih kanggo ngatur Hive artikel / cilik / tablet / ngangkat;
    teknologi 9.Patent: kejang otomatis unik ngudhut bledug sistem aman pangayoman jotosan online.

    MICRO Laser Engraving CUTTING MESIN OM
    Laser upgrade daya
    daya Mesin laser iku pilihan saka 40W kanggo 280w lan daya beda Cut bahan thicknesses beda

    Sistem otomatis
    mesin nambah piranti otomatis ngarahke, kang bisa nyelarasake kanthi mesin lunak lan golek fokus kanggo nglereni.

    Countertop Selular & knife countertop
    mesin bisa digunakake karo loro countertops nglereni.

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 500 * 300mm 600 * 500 mm
    Laser Output Power 40W 40W / 80w
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm
    Cutting Speed 0-40000mm / min 0-40000mm / min
    engraving Speed 0-60000mm / min 0-60000mm / min
    cooling Koleksi Cooling Water Cooling Water
    cooling Software Sistem Control DSP Sistem Control DSP
    Paling Mindhai Precision 4000DPI 4000DPI

     


    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • model OM 0503 OM 0605
    Area Pakaryan 500 * 300mm 600 * 500mm
    laser Power 40W 40W / 80w
    laser Koleksi CO2 Laser Nutup Tube, 10.6μm
    cooling Koleksi Cooling Water
    engraving Speed 0-60000mm / min
    Cutting Speed 0-40000mm / min
    Laser Output Control 0-100% Setel dening Software
    Min. Size engraving Chinese: 2.0mm * 2.0mm; Letter Inggris: 1.0mm * 1.0mm
    Paling Mindhai Precision 4000DPI
    panggonan Akurasi ≤ + 0.01mm
    Ngontrol Software Sistem Control DSP
    Format Graphic didhukung DST, Plt, BMP, DXF, DWG, AI, LAS, etc
    Software kompatibel Tajima, CorelDRAW, PHOTOSHOP, AUTOCAD, etc
    drive System High-tliti 3-Phase stepper Motor
    Equipments tambahan Exhaust Fan lan Air Exhaust Pipe
    Power Supply AC110V / 220V ± 10%, 50HZ / 60Hz
    Lingkungan Pakaryan Suhu: 0-45 ℃, Humidity5-95% (No Water condensate)
    pilihan Honeycomb Worktable, Rotary Piranti, Auto-fokus Piranti 
    Material Cut ngukir
    Acrylic, Plexiglass, PMMA, Perspex, Papan Organic, Plate Double Warna
    Plastik, PP, PET, PC, PMMA, PS, PES, PA, plastik Foils & Films, Polikarbonat, Polyester utawa Polyimide Membrane Keyboards
    Kayu, Bamboo, Veneer, MDF, Blasa kayu, Plywood
    Kulit, babi kulit, Sapi kulit, Wedhus Kulit
    Tekstil, Cotton, Silk, Felt, Lace, Sintetis & Technical Textiles, aramid, Polyester, Fleece ×
    Umpluk & Filter, Mats Polyester (PES), Poliethelin (PE), Polyurethane (PUR) × ×
    Neopren × ×
    Paper, karton, Chipboard, Pencet Board
    Stone, Keramik, Granite, Marble, Natural Stone, Pebble Stone, Slate ×
    Prangko karet, Sintetis & Silicone Karet, karet Natural, microporous Whitening
    Silicone Karet, Karet Sintetis
    Kaca, dipencet kaca, url kaca, kaca kristal, pangilon kaca ×
  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!