News

  • Post wektu: Sep-30-2019

    OREE Laser wis dibukak T-Series tabung ekonomi mesin nglereni laser UTAWA-TL produk anyar. X, Y lan stroke Z sumbu sing tambah. Nalika mertahanake fungsi tradisional UTAWA-T, perusahaan Nyedhiyani pelanggan karo macem-macem solusi teknologi pipe nglereni. Ing Jawa, rega lan ...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-23-2019

    Laser mesin nglereni, piring lan tabung dual-waé mesin nglereni laser, tabung piring sing sacara sakabèhané diubengi laser machine nglereni, nganyari mesin nglereni laser anyar. OREE laser P tabung platform exchange seri lan tabung dual-waé mesin nglereni serat laser (OR-PT) katon saka upgrade anyar. ...Waca liyane »

  • mesin tangan-dianakaké OREE laser welding UTAWA-HW
    Post wektu: Sep-04-2019

    OREE Laser resmi dirilis ing mesin welding laser tangan-dianakaké UTAWA-HW. Mesin las tangan-dianakaké ngganti cara welding tradisional, nggunakake sinar laser-kakiyatan dhuwur minangka sumber panas kanggo welding, lan ngganti path optik sadurunge tetep karo gun welding tangan-dianakaké. Wis th ...Waca liyane »

  • customer Russian kasil dianakaké konferensi
    wektu Post: Aug-29-2019

    OR-FM3015 konferensi iki sukses dilaksanakaké kasil ing Rusia. Tenan Nihan sheet metal lan sampurna Cut nyoba workpiece sing narik kawigatèn para rawuh. Tuku OREE mesin nglereni Laser kaputusan paling bener kita. Kajaba saka UTAWA-FM3015 bakal nambah processi ing ...Waca liyane »

  • Piranti Exhibition Qingdao International Machine
    Post wektu: Jun-11-2018

    We takon kanggo manungsa waé kita pelanggan looking for mesin nglereni laser, minangka OREE Laser bakal rawuh Qingdao mesin pribadi pameran internasional ing Agustus. Iki International Fair saka Machine Tools lan Teknologi Produksi - show internasional paling penting kanggo producti ing ...Waca liyane »

  • 2017 Seminar saka Ji'nan Foreign Trade Enterprises
    Post wektu: Dec-14-2017

    Ing 5TH Apr 2017, "2017 Seminar saka Ji'nan Enterprises Perdagangan njawi" ana ditahan ing OYADE Group. Ana luwih saka 15 perusahaan rawuh seminar iki Yahoo kanggo nuduhake pengalaman perdagangan manca lan kesempatan. Paling peserta punika CEO utawa Sales direktur perusahaan Listed ing manufactur ...Waca liyane »

  • Thanks kanggo uwong
    Post wektu: Dec-14-2017

    Nggolek maneh Juni, 2017, Oree Laser duwe akèh harvest lan Thanksgiving. Thanks kanggo saben klien, thanks kanggo pitados kita, Thanks kanggo saben Laser Oree kita. Amarga saka sampeyan, Oree Laser duwe dadi luwih harvest. Thanks kanggo saben bagean Oree Laser, Oree Laser Man kang kontribusi poto-menehi & d ...Waca liyane »

  • The Manager Tengah Construction Training OYADE Group
    Post wektu: Dec-14-2017

    Supaya kanggo ngleksanakake construction manager tengah, ngleksanakake "Win ing tengah" strategi, 12 Juni, comapny kita ngajak China Human Resource Association Development kuliah tamu Lu Hualong digawe presentation ing kantor. Kabeh wangun nanager tengah OYADE Group lan utusan ing rawuh thi ...Waca liyane »

  • Laser Cutting Kaluwihan saka Laser Oree
    Post wektu: Dec-14-2017

    nglereni Laser wis mupangati dibandhingake formulir nglereni tradisional awit iku wis ngenalaken. On baja entheng, stainless steel, lan aluminium proses nglereni laser punika Highly akurat, menehi kualitas Motong banget, wis kerf cilik, (jembaré saka Motong utawa alur) wis cilik ...Waca liyane »

  • FAQ saka Proses Cutting Laser saka Laser Oree
    Post wektu: Dec-14-2017

    Sampeyan bisa nemokake solusi normal bab mesin nglereni laser lan proses nglereni laser. nglereni Asas Pakaryan Laser iku teknologi sing nggunakake laser kanggo Cut bahan, lan iki biasane digunakake kanggo aplikasi Manufaktur industri, nanging uga miwiti kanggo digunakake dening sekolah, bisnis cilik ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!