Ngarep Gunakake Serat Laser Machine Cutting UTAWA-S

Short Description:

Home nggunakake mesin nglereni serat laser  designed for small-scale work. This metal fiber laser cutting machine is the best choice for home use. The whole fiber laser cutters with the safety protection cover, PMI screw drive, precision cutting. It has a small footprint and can meet the metal cutting of the home.

 


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • US: 38000-120000
  • Detail produk

    DATA

    APLIKASI

    Tags Product

    • 1.Available ing loro ukuran kompak: 1300 * 900mm, lan 1500 * 1000mm;
    • 2.Energy efisien: biaya mlaku paling cendhèk kanggo nglereni logam;
    • 3.Capacitive Auto-dhuwur ngatur nglereni sirah;
    • 4.Closed Motors daur ulang servo / werni meneng kanggo nglereni pas cepet;
    • 5.Low daya babak (kurang saka 2kw);
    • desain 6.Enclosed nglindhungi marang radiation keblasuk;
    • nglereni 7.Programmable ngewangi Solenoid gas;
    • laser serat 8.1070nm wis 3x kanggo 10x efficiency panyerepan saka CO2 kanggo nglereni logam;
    • 9.Laser sing nang kabel fiber optic (ora mirrors kanggo nyetel);
    • ukuran titik cilik 10.10x saka 10.6um jinis CO2 laser;
    • laser negara 11.Solid luwih liwat 50,000hrs;
    • 12.Various opsi daya saka 500W kanggo 2kw;
    • 13.Easily ngethok liwat baja karbon 6mm, 3mm stainless, aluminium 2mm (500w).

    Cast Beam aluminium
    Beam Cast aluminium kekuatan dhuwur, stabilitas kuwat, entheng, kacepetan dhuwur, resistance kejut kuwat, safety, kacepetan maksimum 170 meter / menit; 1.5 G percepatan; nambah kinerja saka laser machine nglereni

    Ngadeg-piyambak elektrik kontrol kabinèt
    piranti Listrik Déwan, kuwat lan banget misahake electrical, nyilikake gangguan Papan; gampang kanggo njaga, boros panas apik, bledug-bukti, gangguan anti statis

    Raytools laser nglereni sirah
    Swiss RAYTOOLS diprodhuksi sirah nglereni serat sing cocok kanggo aplikasi industri daya dhuwur dibukak ing 2017. medium lan Lan iya Optimization lengkap ing desain dustproof lan pengalaman customer.

    Pangayoman Full
    Stylish lan teknologi katon, standar pangayoman Eropah, serat kaca protèktif optic bisa nyaring glare lan nglindhungi mata.

    paramèter Technical

    area apa 1300 * 900mm 500X600mm 1500X1000mm
    Akurasi Positioning ± 0.02mm ± 0.02mm ± 0.02mm
    Max Percepatan 60m / min 60m / min 60m / min
    X / Y-sumbu akurasi repositioning ± 0.01mm ± 0.01mm ± 0.01mm
    Percepatan maksimum 1G 1G 1G
    daya laser 500W, 800W, 1000W, 1500W, 2000W 500W, 800W, 1000W, 1500W, 2000W 500W, 800W, 1000W, 1500W, 2000W

     

     

     


    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • model OR-S 1309 OR-S 1510
    Area Pakaryan 1300 * 900mm 1500 * 1000mm
    laser Power 500w / 800w / 1000w / 1500W / 2000w / 3000w
    Ukuran (L * W H *) 2000 * 2200 * 1700mm 2100 * 2400 * 1700mm
    bobot 1500kg 2000kg
    Baleni Positioning Akurasi ± 0.02mm
    Akurasi Positioning  ± 0.03mm
    Max. gerakan Speed 40 yuta / min
    Max. nglereni Speed 35m / min
    Max Percepatan 0.6G
    konsumsi daya <10KW
    voltase kasebut lan frekuensi 380V / 50Hz / 60Hz / 60A (Customizable)

    qiegenengl

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!