Flatbed serat Laser MESIN CUTTING UTAWA-F

Short Description:

Flatbed mesin laser nglereni serat punika entri tingkat mesin nglereni laser becik tanpa biaya tuku dhuwur lan biaya latihan. Kabèh mesin adopts awak sand, sistem rak lan pinion drive, khusus sing dirancang kanggo kabeh jinis sheets logam. Iku gampang kanggo pangguna kanggo operate lan njaga. Ing wektu sing padha, proses Déwan ketat njamin operasi stabil saka mesin karo nglereni dhuwur tliti. Optical fiber mesin nglereni laser nyediakake kedhaftar karo kemampuan kuat nglereni lan efficiency karo diimpor aksesoris ndhuwur-bahan, kang pilihan apik kanggo kedhaftar kanggo proses jinis ekonomi.


  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Kemampuan sumber: 250 Set / Sets per Month
  • Port: SHANGHAI / NINGBO / Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Amben sand
    Flake grafit matak wesi karo kekuatan tensile minimal 200 MPa. Isi karbon dhuwur, kekuatan compressive lan atose. Panyerepan kejut dhuwur lan nyandhang resistance. Good kinerja casting lan kinerja nglereni. Tansah akurasi alat mesin kanggo dangu, panggah kanggo 50 taun.

    Cast Beam aluminium
    Beam Cast aluminium kekuatan dhuwur, stabilitas kuwat, entheng, kacepetan dhuwur, resistance kejut kuwat, safety, kacepetan maksimum 170 meter / menit; 1.5 G percepatan; nambah kinerja saka laser machine nglereni

    Raytools laser nglereni sirah
    Swiss RAYTOOLS diprodhuksi sirah nglereni serat sing cocok kanggo aplikasi industri daya dhuwur dibukak ing 2017. medium lan Lan iya Optimization lengkap ing desain dustproof lan pengalaman customer.

    ngadeg-piyambak kabinèt kontrol elektrik
    A kabinèt sing kapérang energi listrik menyang fungsi beda lan dipun lampahaken dening sirkuit beda diarani kabinèt distribusi daya. Umumé ngandika, iku bakal katon ing sistem kabinèt distribusi daya. Fungsi utama saka desain kontrol kabinèt elektrik sawijining kanggo ngontrol wiwitan lan mungkasi saka motor. Kajaba iku, iku bisa ngontrol posisi lan mlaku kacepetan motor. Nalika motor gagal, iku banget trep lan cepet kanggo nindakake deteksi fault lan diagnosa fault. Apa liyane, kabeh komponen listrik lan laser sing dibangun menyang kabinèt kontrol sawijining desain bledug-bukti kanggo nambah gesang komponen electrical.

    paramèter Technical

    Area Pakaryan 3000 * 1500mm 4000 * 2000mm 6000 * 2000mm 6000 * 2500mm
    Baleni repositioning Akurasi ± 0.03mm ± 0.03mm ± 0.03mm ± 0.03mm
    Akurasi Positioning ± 0.02mm ± 0.02mm ± 0.02mm ± 0.02mm
    Speed ​​maksimum 120m / min 120m / min 120m / min 120m / min
    laser Power 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w 1000w / 1500W / 2000w / 3000w / 4000w
    Tabel Pasangan Tabel Blade Tabel Blade Tabel Blade Tabel Blade
    Percepatan maksimum 1.5G 1.5G 1.5G 1.5G

     


    bab-us_01 bab-us_02 bab-us_03 bab-us_04 bab-us_05 bab-us_06 bab-us_07 bab-us_09
  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!