News

  • Nine application industries of laser cutting machine
    Post time: Jun-04-2020

    After more than ten years of development, the laser cutting machine has already replaced the traditional process and become the mainstream of sheet metal processing. At present, various laser cutting products can be seen everywhere in life. Which industries need laser cutting? Laser cutting plays...Waca liyane »

  • We can make it!
    Post time: Feb-26-2020

    This sudden new coronavirus is a test for China’s foreign trade, but it does not mean that China’s foreign trade will lie down. 2:54 p.m. ET, January 27, 2020, Dr. Nancy Messonnier, director of the US Center for Disease Control and Prevention’s National Center for Immunization a...Waca liyane »

  • Preview of the exhibition: Oree Laser will participate in India’s Bangalore Machine Tool Forming Technology and Tools Exhibition (IMTEX)
    Post time: Jan-06-2020

    Preview of the exhibition: 2020 International Forming Technology Exhibition Time: 23-28 January 2020 Address: 10th Mile, Tumkur Road, Madavara Post, Bangalore – 562 123, Karnataka (India). Booth: H4-A147 Models on display: Flatbed fiber laser cutting machine OR-F Middle sheet fiber laser c...Waca liyane »

  • Oree new technology, 40mm stainless steel cutting!
    Post time: Jan-06-2020

    In the 21st century,China’s stainless steel industry is growing at a high speed. From the analysis of stainless steel application industry, automobile industry is the fastest growing stainless steel application field at present. Chinese home appliance industry is a potential market for stainless ...Waca liyane »

  • Year-end promotion
    Post time: Jan-06-2020

    Order 1kw and above power laser cutting machine, give away 2 years of wearing parts! OR-F  series FLATBED FIBER LASER CUTTING MACHINE OR-P  series PROTECTIVE FIBER LASER CUTTING MACHINE Date: December 12th, 2019-January 15th, 2020 Waca liyane »

  • Oree laser new upgrade OR-PT
    Post time: Nov-22-2019

    Oree laser large full-protection plate and tube dual-use fiber laser cutting machine OR-PT new upgrade, based on retaining the original excellent cutting performance, once again strengthens the concept of green environmental protection. A new independent pipe cutter cover has been added to make O...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-30-2019

    OREE Laser wis dibukak T-Series tabung ekonomi mesin nglereni laser UTAWA-TL produk anyar. X, Y lan stroke Z sumbu sing tambah. Nalika mertahanake fungsi tradisional UTAWA-T, perusahaan Nyedhiyani pelanggan karo macem-macem solusi teknologi pipe nglereni. Ing Jawa, rega lan ...Waca liyane »

  • Post wektu: Sep-23-2019

    Laser mesin nglereni, piring lan tabung dual-waé mesin nglereni laser, tabung piring sing sacara sakabèhané diubengi laser machine nglereni, nganyari mesin nglereni laser anyar. OREE laser P tabung platform exchange seri lan tabung dual-waé mesin nglereni serat laser (OR-PT) katon saka upgrade anyar. ...Waca liyane »

  • mesin tangan-dianakaké OREE laser welding UTAWA-HW
    Post wektu: Sep-04-2019

    OREE Laser resmi dirilis ing mesin welding laser tangan-dianakaké UTAWA-HW. Mesin las tangan-dianakaké ngganti cara welding tradisional, nggunakake sinar laser-kakiyatan dhuwur minangka sumber panas kanggo welding, lan ngganti path optik sadurunge tetep karo gun welding tangan-dianakaké. Wis th ...Waca liyane »

  • customer Russian kasil dianakaké konferensi
    wektu Post: Aug-29-2019

    OR-FM3015 konferensi iki sukses dilaksanakaké kasil ing Rusia. Tenan Nihan sheet metal lan sampurna Cut nyoba workpiece sing narik kawigatèn para rawuh. Tuku OREE mesin nglereni Laser kaputusan paling bener kita. Kajaba saka UTAWA-FM3015 bakal nambah processi ing ...Waca liyane »

  • Piranti Exhibition Qingdao International Machine
    Post wektu: Jun-11-2018

    We takon kanggo manungsa waé kita pelanggan looking for mesin nglereni laser, minangka OREE Laser bakal rawuh Qingdao mesin pribadi pameran internasional ing Agustus. Iki International Fair saka Machine Tools lan Teknologi Produksi - show internasional paling penting kanggo producti ing ...Waca liyane »

  • 2017 Seminar saka Ji'nan Foreign Trade Enterprises
    Post wektu: Dec-14-2017

    Ing 5TH Apr 2017, "2017 Seminar saka Ji'nan Enterprises Perdagangan njawi" ana ditahan ing OYADE Group. Ana luwih saka 15 perusahaan rawuh seminar iki Yahoo kanggo nuduhake pengalaman perdagangan manca lan kesempatan. Paling peserta punika CEO utawa Sales direktur perusahaan Listed ing manufactur ...Waca liyane »

  • Thanks kanggo uwong
    Post wektu: Dec-14-2017

    Nggolek maneh Juni, 2017, Oree Laser duwe akèh harvest lan Thanksgiving. Thanks kanggo saben klien, thanks kanggo pitados kita, Thanks kanggo saben Laser Oree kita. Amarga saka sampeyan, Oree Laser duwe dadi luwih harvest. Thanks kanggo saben bagean Oree Laser, Oree Laser Man kang kontribusi poto-menehi & d ...Waca liyane »

  • The Manager Tengah Construction Training OYADE Group
    Post wektu: Dec-14-2017

    Supaya kanggo ngleksanakake construction manager tengah, ngleksanakake "Win ing tengah" strategi, 12 Juni, comapny kita ngajak China Human Resource Association Development kuliah tamu Lu Hualong digawe presentation ing kantor. Kabeh wangun nanager tengah OYADE Group lan utusan ing rawuh thi ...Waca liyane »

  • Laser Cutting Kaluwihan saka Laser Oree
    Post wektu: Dec-14-2017

    nglereni Laser wis mupangati dibandhingake formulir nglereni tradisional awit iku wis ngenalaken. On baja entheng, stainless steel, lan aluminium proses nglereni laser punika Highly akurat, menehi kualitas Motong banget, wis kerf cilik, (jembaré saka Motong utawa alur) wis cilik ...Waca liyane »

  • FAQ saka Proses Cutting Laser saka Laser Oree
    Post wektu: Dec-14-2017

    Sampeyan bisa nemokake solusi normal bab mesin nglereni laser lan proses nglereni laser. nglereni Asas Pakaryan Laser iku teknologi sing nggunakake laser kanggo Cut bahan, lan iki biasane digunakake kanggo aplikasi Manufaktur industri, nanging uga miwiti kanggo digunakake dening sekolah, bisnis cilik ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!